Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Punk Powder utántöltő - 4 liter tisztítószer

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)

Muc-Off Punk Powder 4db 30 grammos tasak 4 liter tisztítószer elkészítéséhez. Használatát a MUC-OFF BOTTLE FOR LIFE termékünkhöz javasoljuk.

A kerékpár tisztítás új dimenziója! Egy tisztítószer, amely kiállja az idő és a szennyeződések próbáját! A csomagban 4 tasak van az elképesztő, új Punk Powder porunkból, amelyek felhasználásával 4 liter Muc-Off tisztító folyadékot tudsz készíteni egyszerűen, víz hozzáadásával. 

Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: Készleten
Menny.:db

Leírás

A bontatlan tasakokat 3 évig is eltárolhatod, jól szellőztetett száraz helyen, védve a nedvességtől, hőtől és a közvetlen napfénytől.

FIGYELEM! Szembe kerülve erős irritációt okoz! Gyermekek elől zárba tartandó. Amennyiben szembe kerül azonnal sokszor, gondosan ki kell öblíteni a szemet. Kontaktlencsét el kell távolati - ha van - és megismételni az öblítést. 15-30% anionos felületaktív anyagokat tartalmaz.

A csomagban találsz 4 tasakot az elképesztő, új Punk Powderből, amely a világ első műanyagmentes kerékpártisztítója, amely 92%-kal kevesebb csomagolást használ, mint négy, 1 literes flakon hagyományos kerékpártisztító!

Youtube videók

Keresés