Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár üzletünk

A TuttoBici Kerékpárbolt a mai formájában 2013 tavasza óta szolgálja ki a vásárlók mindennapi igényeit.
A kerékpározás az egyik legkedveltebb szabadidős sporttevékenység. Nincs káros hatása, bárki számára ajánlott kortól és nemtől függetlenül.

Mi a TuttoBici Kerékpárboltban hiszünk abban, hogy ha kerékpározni indulsz, akkor semmi se akadályozzon meg téged ettől a nagyszerű élménytől. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján folyamatosan arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink maradéktalanul a legjobb minőséget képviseljék.

Kollégáink a lehető legjobb tudásuk szerint segítenek mindenkit a megfelelő termék kiválasztásában.

A Tutto Bici Kft. a BOTTECCHIA olasz kerékpárok, és a SPIUK kiegészítők, ruházatok kizárólagos magyarországi disztribútora.

Direttore Generale

Gazdász végzettséget Miskolcon, triatlon szakedzői képesítésemet pedig Győrben szereztem. Üzletvezetőként tudom, hogy egy sportos beállítottságú üzletben elengedhetetlen a sport szeretete, amit kollégáimtól is elvárok. Mivel a kerékpározás a csapatunk szenvedélye, közösen hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatást csakis így tudunk nyújtani vásárlóinknak.
A triatlont 25 éve próbáltam ki, így nyugodtan mondhatom, hogy a sport gyerekkorom óta az életem része. Pályafutásom során tíz magyar bajnokságot, Európa Bajnoki arany és bronzérmet nyertem. 2015-ben 9 óra 28 perc alatt teljesítettem az első Ironman versenyemet, Nagyatádon.

Török Dani

Direttore del Servizio 

Bringás pályafutásomat én is, mint minden valamire való kerékpáros, országútin kezdtem, de a mountik megjelenésével stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás alapvetően fontos, úgy mint a pontos és minőségi munkavégzés. A bringáimat, motoromat már kezdetek óta magam szerelem, és talán ez volt az, amely elindított műszaki pályámon.
Nyáron a bringajavítás mellett kerékpáros és outdoor túrák szervezésével, míg télen sílécek szervizelésével és képzett edzőként síoktatással foglalkozom.

Szegő Attila

Direttore Sale

Én csatlakoztam a TuttoBici csapatához utoljára. Gyermekkorom óta kerékpározom. Hobbi vagy akár profi sportolóknak is szolgálhatok tanáccsal. A megfelelő kerékpár vagy ruházat kiválasztásában számíthattok szakértő segítségemre. Fontos számomra, hogy üzletünkben jól érezze magát mindenki, erről a jó hangulat és a finom kávé is gondoskodik. A kerékpárok javításában is szívesen segítek.  Forduljatok hozzám bizalommal.

Zehetmayer Ádám


Keresés