Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bosch e-bike szerviz

Csapatunk részt vett a Bosch e-bike motorokat és a hozzájuk tartozó kezelőfelületeket bemutató előadáson és tanfolyamon, ezzel a Tuttobici kerékpárbolt hivatalos Bosch szerviz lett. A tanfolyamon mélységében ismertették a részegységek működését és azok pontos beállítását. Nem csak a rendszer felépítéséről és annak behangolásáról volt szó, hanem azok diagnosztikai vizsgálatáról is kaptunk ízelítőt.

A Bosch e-bike rendszere rendkívül összetett. Ezeket a kerékpárokat kívülről szoftveresen "tuningolni" nem lehet, mert a rendszer a problémákat vizsgálat során kimutatja. Ezért akár használhatatlanná is válhatnak az idegen, hozzá nem értő beavatkozás miatt.

A Bosch e-bike rendszere nem ismeri fel az utángyártott alkatrészeket, így azok hibásan vagy egyáltalán nem fognak működni. Bosch rendszerű e-bike kerékpárodat mindig hivatalos Bosch e-bike szerviz állomásra vidd, ahol szakképzett szerelők, eredeti alkatrészekkel és programokkal javítják meg.

ÁRAINK:
Diagnosztika: 5.000 Ft
Szoftver frissítés: 10.000 Ft

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hány kilométert tudsz letekerni e-bike kerékpároddal, itt tudod kipróbálni a Bosch e-bike hatótáv kalkulátort. Számos beállítási lehetőség segítségével tervezheted meg a legközelebbi e-bike kerékpár túrádat.

ÁRAK!

Keresés