Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Shimano di2

Shimano di2

A Shimano Di2 diagnosztika elengedhetetlen, ha Di2 váltórendszered van. Ahogy az autók és a számítógépek esetében ugyanis itt sem tudod kihagyni a rendszeres szervizelést, diagnosztikát és szoftverfrissítést, mert nem fog működni a rendszer. A rendszeres szerviz a biztonságos és megbízható működés érdekében szükséges. Csapatunk tagjai elvégezték a Shimano di2 váltórendszer szakszerű szervizeléséhez szükséges hivatalos tanfolyamot, ennek köszönhetően a Tuttobici kerékpárbolt hivatalos Shimano di2 szerviz lett.

 

A Shimano folyamatosan fejleszti a rendszert és gyűjti az adatokat a kerékpárokról diagnosztika során, hogy a fellépő hibákat ki tudják elemezni és megoldást találjanak rá. Ennek köszönhetően a rendszert folyamatos szoftver frissítésekkel hangolják, javítják az esetleges hibákat.

Az elektromos váltókkal szerelt kerékpárokat rendszeres használat esetén kéthavontade legalább évente kétszer érdemes átvizsgálni és frissíteni a rendszert. Az elmaradt átvizsgálás miatt kerékpárodban működésbeli problémák léphetnek fel.

ÁRAK:
Az elektromos váltók szoftveres frissítése, beállítása: 5-10.000 Ft/db
Teljes elektromos váltó rendszerdiagnosztika és frissítés: 30.000 Ft.

Keresés