Rólunk

A TuttoBici Kerékpárbolt a mai formájában 2013 tavasza óta szolgálja ki a vásárlók mindennapi igényeit.
A kerékpározás az egyik legkedveltebb szabadidős sporttevékenység. Nincs káros hatása, bárki számára ajánlott kortól és nemtől függetlenül.

Mi a TuttoBici Kerékpárboltban hiszünk abban, hogy ha kerékpározni indulsz, akkor semmi se akadályozzon meg téged ettől a nagyszerű élménytől. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján folyamatosan arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink maradéktalanul a legjobb minőséget képviseljék.

Kollégáink a lehető legjobb tudásuk szerint segítenek mindenkit a megfelelő termék kiválasztásában.

A Tutto Bici Kft. a BOTTECCHIA olasz kerékpárok, és a SPIUK kiegészítők, ruházatok kizárólagos magyarországi disztribútora.

Direttore Generale

Én csatlakoztam a TuttoBici csapatához utoljára. Gazdász végzettséget Miskolcon, triatlon szakedzői képesítésemet pedig Győrben szereztem. Üzletvezetőként tudom, hogy egy sportos beállítottságú üzletben elengedhetetlen a sport szeretete, amit kollégáimtól is elvárok. Mivel a kerékpározás a csapatunk szenvedélye, közösen hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatást csakis így tudunk nyújtani vásárlóinknak.
A triatlont 25 éve próbáltam ki, így nyugodtan mondhatom, hogy a sport gyerekkorom óta az életem része. Pályafutásom során tíz magyar bajnokságot, Európa Bajnoki arany és bronzérmet nyertem. 2015-ben 9 óra 28 perc alatt teljesítettem az első Ironman versenyemet, Nagyatádon.

Török Dani

Direttore del Servizio

Bringás pályafutásomat én is, mint minden valamire való kerékpáros, országútin kezdtem, de a mountik megjelenésével stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás alapvetően fontos, úgy mint a pontos és minőségi munkavégzés. A bringáimat, motoromat már kezdetek óta magam szerelem, és talán ez volt az, amely elindított műszaki pályámon.
Nyáron a bringajavítás mellett kerékpáros és outdoor túrák szervezésével, míg télen sílécek szervizelésével és képzett edzőként síoktatással foglalkozom.

Szegő Attila

Direttore Sale

Sziasztok, Nagy Robi vagyok, alias Sale. A becenevem is tükrözi, hogy nagyrészt az értékesítésben jeleskedem. Alapos termékismeretemnek köszönhetően biztos vagyok benne, hogy a személyre szabott igényekkel is a segítségetekre lehetek, amit a stabil vevőköröm is alátámaszt. Az értékesítés mellett a javításban is szívesen segítek. Forduljatok hozzám bizalommal. Bármikor megkínállak Benneteket egy finom pálinkával.

Puszitok