Rólunk

A TuttoBici Kerékpárbolt a mai formájában 2013 tavasza óta szolgálja ki a vásárlók mindennapi igényeit.
A kerékpározás az egyik legkedveltebb szabadidős sporttevékenység. Nincs káros hatása, bárki számára ajánlott kortól és nemtől függetlenül.

Mi a TuttoBici Kerékpárboltban hiszünk abban, hogy ha kerékpározni indulsz, akkor semmi se akadályozzon meg téged ettől a nagyszerű élménytől. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján folyamatosan arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink maradéktalanul a legjobb minőséget képviseljék.

Kollégáink a lehető legjobb tudásuk szerint segítenek mindenkit a megfelelő termék kiválasztásában.

A Tutto Bici Kft. a BOTTECCHIA olasz kerékpárok, és a SPIUK kiegészítők, ruházatok kizárólagos magyarországi disztribútora.

Direttore Generale

Én csatlakoztam a TuttoBici csapatához utoljára. Gazdász végzettséget Miskolcon, triatlon szakedzői képesítésemet pedig Győrben szereztem. Üzletvezetőként tudom, hogy egy sportos beállítottságú üzletben elengedhetetlen a sport szeretete, amit kollégáimtól is elvárok. Mivel a kerékpározás a csapatunk szenvedélye, közösen hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatást csakis így tudunk nyújtani vásárlóinknak.
A triatlont 25 éve próbáltam ki, így nyugodtan mondhatom, hogy a sport gyerekkorom óta az életem része. Pályafutásom során tíz magyar bajnokságot, Európa Bajnoki arany és bronzérmet nyertem. 2015-ben 9 óra 28 perc alatt teljesítettem az első Ironman versenyemet, Nagyatádon.

Török Dani

Direttore del Servizio

Bringás pályafutásomat én is, mint minden valamire való kerékpáros, országútin kezdtem, de a mountik megjelenésével stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás alapvetően fontos, úgy mint a pontos és minőségi munkavégzés. A bringáimat, motoromat már kezdetek óta magam szerelem, és talán ez volt az, amely elindított műszaki pályámon.
Nyáron a bringajavítás mellett kerékpáros és outdoor túrák szervezésével, míg télen sílécek szervizelésével és képzett edzőként síoktatással foglalkozom.

Szegő Attila

Direttore Sale

Sziasztok! Gyermekkorom óta úszom és mountizom. Az üzlet
nyitásakor mérgeztek meg a fiúk az országúti kerékpározással. Fontos számomra a sport és hogy azt, a hozzá legmegfelelőbb és kényelmesebb öltözetben tegyem. A becenevem is tükrözi “Sale” , hogy nagyrészt az értékesítésben jeleskedem. Alapos termékismeretemnek köszönhetően biztos vagyok benne, hogy a személyre szabott igényekkel is a segítségetekre lehetek, amit a stabil vevőköröm is alátámaszt. E mellett a javításban is szívesen segítek. Forduljatok hozzám bizalommal.
Nagy Róbert